standard és egyedi szauna, infraszauna, fürdődézsa, virágdézsa
gyártás és forgalmazás

Üdvözöljük www.SZAUNAesDEZSA.hu weboldalunkon!

A Piladrin Bt. családi vállalkozás, egy évtizede foglalkozunk infraszauna, szauna és dézsa gyártással és forgalmazással. Családunkban a munka és a fa szeretete apáról fiúra száll, ezt szeretnénk átadni a felnövekvő új generációnak is.  Termékeinket nem csak szűkebb otthonunkban Környén, hanem az egész országban értékesítjük, vállaljuk a kiszállítást, beüzemelést Magyarország teljes területén, de a szomszédos határrégiókban is. 

A megrendelőkhöz csak első osztályú terméket szállítunk ki, melyet évekig, évtizedekig elégedetten használhat. A minőségi termék minőségi alapanyagot kíván, ami drágább végterméket eredményezhet, de hiszünk benne, hogy hosszútávon a vásárlónak ez az olcsóbb és jobb választás. Az infraszauna kabinok esetében hosszú idő óta 3 év teljeskörű garanciát vállalunk, ami mind a sugárzókra, mind egyéb elektromos alkotóelemekre is vontkozik. Minden dézsa akácból készül, mely termékek élettartama 15-25 év. Nyugodt szívvel adunk át minden terméket, mert az elmúlt évtized bebizonyította, hogy az évi 1-2 javítás a kiszállított több száz fürdődézsa, szauna és infraszauna tekintetében elenyésző. Ez számunkra bebizonyította, jól tettük, hogy a minőségi termékek mellett tettük le a voksunkat.

Sok szeretettel várjuk Környe, Beloiannisz út 142.-ben, ahol rengeteg infraszauna, dézsa tekinthető meg. Kérjük egyeztessen időpontot, mielőtt eljön hozzánk. Este és hétvégén is szívesen segítünk a legmegfelelőbbinfraszauna, szauna, dézsa, fürdődézsa, merülőkád kiválasztásában.

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 06-20-563-7579 (non-stop hívható)

Cím: 2851 Környe, Beloiannisz u. 142

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fax: 06-34-657-060

Szauna és Dézsa Online

Elérhetőségeink, kapcsolat

Tel. 06-20-563-7579 

Cím: 2851 Környe, Beloiannisz u. 142

E-mail: andras.kubinger@gmail.com

Fax: 06-34-657-060

Nézze meg galériánkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsők között legújabb akcióinkról, friss híreinkről, új termékeinkről!